Piktori nga Suhareka, realizon një profil të veçantë të Angela Merkelit (FOTO)

0
931

Ky punim do të dorzohet në Ambasadën e Gjermanisë në Prishtinë, në shenjë respekti për figurën e shquar, Angela Merkel.

Piktori shqiptar, nga Suhareka, i quajtur Rilind Morina, ka realizuar një punim të kancelarës gjermane, Angela Merkel, një nga femrat më të çmuarat ndërkombëtare.

Rilind Morina e ka realizuar këtë profil të mrekullueshëm të saj, punim me anë të lapsit kimik, dhe pas pandemisë në ditët që do normalizohet gjendja, ky portret do të dorzohet në Ambasadën gjermane në Prishtinë, në shenjë respekti për figurën e shquar, Angela Merkel./AI/

Më posht mund t’i shihni disa nga fotot e këtij punimi:

Leave a Reply