Petrit Hoxhaj, emërohet këshilltar në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

0
383

Në faqen e tij zyrtare në facebook, anëtari i Kuvendit të Prizrenit ka njoftuar se është emruar Këshilltar në Kabinet e Ministrit, i vetmi nga regjioni i Komunës së Prizrenit.

Postimi i plotë:

Të nderuar miq,

Ju njoftoj që sot me vendim të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, zt. FATON PECI, emërohem Këshilltar në Kabinet e Ministrit, i vetmi nga regjioni i Komunës së Prizrenit.

Andaj, dua të theksoj që fermerët dhe bujqit tanë kanë një adresë se ku mund t’i parashtrojnë kërkesat dhe problemet e tyre që kanë të bëjnë me Ministrinë e Bujqësisë.
Bashkëpunimi i Drejtorisë së Bujqesisë së komunës së Prizrenit e kane edhe një krahe tjetër të sektorit të bujqësisë.
Petrit Hoxhaj

Leave a Reply