Shenjat që tregojnë se ai dëshiron lidhje serioze

0
91

Kur jeni në lidhje të dashurisë me një djalë ju ndoshta dëshironi që kjo të jetë serioze.

Por deri tani këtë akoma nuk e dini, pasi mendoni që partneri nuk iu ka dhënë asnjë shenjë që dëshiron të ketë lidhje serioze me ju. Nëse gjatë tërë kohës i dashuri i juaj shprehet me ju për jetën e tij dhe iu kushton vëmendje detajve, atëherë dijeni që ai mendon të jetë me ju tërë jetën.

Pos këtyre, nëse e njihni familjen dhe miqtë e partnerit tuaj, do keni një lidhje serioze me të .Gjithashtu, duhet të keni parasysh edhe faktin që nëse i dashuri i juaj mendon një të ardhme me ty, atëherë dijeni që ai ju mendon për më shumë.

Leave a Reply