Kështu zgjodhën të vishen bashkëshortet e liderëve politik sot gjatë procesit të votimit (FOTO)

0
124

Kosova sot zgjedh kryeministrin e ri dhe votimet e para vetëm se kanë filluar, shkruan lajmi.net transmeton 04 Online.

Liderët politik të shoqëruar nga bashkëshortet e tyre tashmë e kanë kryer obligimin e tyre për të votuar.

Në vazhdim ua sjellim disa fotografi në të cilat mund të shihni se si kanë zgjedhur të vishen bashkëshortet e liderëve.

Leave a Reply