Kenza Halimaj, gjeniu i vogël nga Prizreni. Ja çfarë është në gjendje të bëjë (VIDEO)

0
190

Kenza Halimaj është vajza e ish-deputetes se Nismës Socialdemokrate Albulena Balaj-Halimaj, e cila si 5 vjeçare ka njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze si dhe të shtetëve në mbarë botën.

Kenza Halimaj, në një video të publikuar nga ish-deputeja Balaj-Halimaj, shihet se si i njeh gjithë flamujt e shteteve që i paraqiten.

Përveç kësaj, Kenza ka talent edhe në këndim, ajo vërehet në videot e publikuara nga ish-deputetja Balaj-Halimaj se ka një zë të ëmbël dhe një talent të madh në këndim. Në një video dëgjohet duke e kënduar hymnin e flamurit në mënyrë magjepëse.

Leave a Reply