Jam mësuar

0
49

S’eshte e vertet qe jam e fort
Thyhem ne qindra copeza
sa here shpirti me dhembe
Sa here lotet perbije
Sa here zemra me therr
Sa here merzia me mbyt

Vetem se jam mesuar te mos bej zhurme
Jam mesuar te goditem dhe te shuaj
Jam mesuar te kerkoj falje
Jam mesuar te fal tjeret
Jam mesuar jam mesuar
Sepse jeten shume e dua
E dua …

Shkruan: Shpresa Gashi Zurnaci

Leave a Reply