E keni menduar ndonjëherë të pozoni me veshjen e partnerit? Ja rezultati i një seti të tillë fotografik

0
68

Është e rëndësishme të jeni në gjendje ta imagjinoni veten në vend të një personi tjetër. Prandaj, fotografja Hana Pesut realizoi një set fotografik gjatë udhëtimit për kamping kur pa dy nga shoqet e saj me veshje të ndryshme nga njëra-tjetra. Ajo mendoi: “Po sikur rrobat të ndryshonin pronarët?“.

Ky set fotografik gjithashtu na bën të mendojmë për normat gjinore dhe ndez diskutime rreth paraqitjes së roleve gjinore në shoqërinë e sotme, shkruan “Bright Side”./04 Online

veshje, partner, foto (18)
veshje, partner, foto (17)
veshje, partner, foto (16)
veshje, partner, foto (15)
veshje, partner, foto (14)
veshje, partner, foto (13)
veshje, partner, foto (12)
veshje, partner, foto (11)
veshje, partner, foto (10)
veshje, partner, foto (9)
veshje, partner, foto (8)
veshje, partner, foto (7)
veshje, partner, foto (6)
veshje, partner, foto (5)
veshje, partner, foto (4)
veshje, partner, foto (3)
veshje, partner, foto (2)
veshje, partner, foto (1)

Leave a Reply