A do ta bësh mashkullin të lumtur? Gjërat që ai do në intimitet, por nuk t’i kërkon

0
268

Femra, midis çarçafëve hiqni dorë nga tabutë dhe sikletin, por dorëzohuni me besim, përpiquni të jeni vetvetja, lëreni veten të lirë dhe … seksi do të jetë i zjarrtë!

Çlirohu dhe zbulohu:
Kush nuk ka një marrëdhënie të vështirë me trupin e tij? A e dini se edhe yjet më të dëshiruara në botë kanë pranuar shpesh një vështirësi në konsiderimin e tyre “të bukura. Personi tjetër pranë nesh na ka zgjedhur për atë që jemi: Le të tregojmë veten me krenari, pa turp, por me shumë dashuri: shenjat e shtrirjes ose celuliti nuk kanë rëndësi.

Shprehni veten:
Krijimi i preferencave tona në shtrat nuk është i lehtë: një çështje e sikletit, por edhe hija e tabuve që ne mbajmë me ne që nga fëmijëria. Sado shumë që ai është i dashuruar, mashkulli nuk mund të dijë se çfarë na ndodh dhe si ndihemi. Pra, na takon t’i bëjmë ata të kuptojnë se çfarë na pëlqen dhe si.

Gëzoje veten:
Bukuria dhe aftësia për të qenë seksi janë dy çështje shumë të ndryshme. Një person seksi, guxon dhe e di se si të përfshijë tjetrin. Le të ndihemi të lira të lëmë veten të jemi në krahët e partnerit tonë: Karta fituese është spontaniteti.

Ki besim:
Kur e lëmë veten të lirë plotësisht, tjetri menjëherë ndjen këtë ndjenjë të kënaqshme besimi.

Duaje veten:
Femrat sapo krijojnë një lidhje zyrtare, “uniforma zyrtare” bëhen pizhamet. Por një krehje flokësh e re, të brendshme femrash të reja që na bëjnë të ndihemi seksi janë shumë të rëndësishme, jo vetëm për atë, por edhe për ne! Të mësosh të duash veten është një përqafim për vetëvlerësim dhe mund t’i forcojë çiftet.

Leave a Reply