6 detaje të vogla në banjë që mund të zbulojnë shumë për ju dhe personalitetin tuaj

0
188

Ndoshta nuk e dini këtë, por mënyra se si rregulloni artikujt në banjën tuaj mund të tregojë shumë për veten tuaj. Për shembull mënura se si rrotulloni letrën higjenike të tualetit sipër ose poshtë mund të tregojnë shumë gjëra për personalitetin tuaj sipas Bright Side.

1. Rrotulla e letrës higjienike

Nëse e mbani lart letrën tuaj higjenike, kjo mund të thotë që ju jeni tipi më i sigurt dhe ju pëlqen të mbizotëroni një situatë. Ju pëlqen të jeni në krye dhe vlerësoni organizimin dhe rendin. Nëse ju pëlqen të vendosni letrën higjenike poshtë ju jeni një tip shumë i qetë. Jeni më të relaksuar dhe të besueshëm.

2. Dollapi i banjës

Një dollap banjo është një vend ku të gjithë ne mbajmë sende personale, si pajisje higjienike, ilaçe, piskatore, fasho ose ndonjë gjë tjetër që mund të na duhet. A janë të vendosura ngushtë dhe njëra mbi tjetrën? Epo vendosja e tyre në mënyrë të çrregullt mund të tregojë se ju pëlqen të eksploroni dhe të tejkaloni standardet tradicionale. Ju mund të jeni një person krijues me shumë ide të reja dhe të ndritshme.

Nëse keni gjithçka të rregulluar , kjo mund të nënkuptojë që rrëmuja krijon tension në ju. Në fund, gjithçka ka të bëjë me personalitetin tuaj. Nëse zakonisht jeni një person më i çrregullt, atëherë papjekuria nuk ju shqetëson aspak. Sidoqoftë, nëse zakonisht jeni një person që mban gjithçka të pastër dhe në rregull dhe papritmas fillon të jetë i pakujdesshëm dhe i çrregullt, kjo mund të jetë një shenjë e depresionit.

3. Sedilja e qypit të tualetit

Ky ka qenë një debat i gjatë, varet se kush jeton në shtëpinë përkatëse. Për rehati, sedilja e tualetit duhet të lihet poshtë nëse ka më shumë femra në shtëpi ose nëse numri i femrave është i barabartë me numrin e meshkujve, siç tregojnë disa studime. Nëse është e kundërta, atëherë duhet të qëndrojë lart.

Nëse kjo nuk është një çështje konflikti në familjen tuaj, kjo do të thotë që ju mund të jeni një person që preferon një ambient të qetë, duke mos dashur të zgjidhni çdo detaj të vogël.

4. Shishet

Nëse mbani shumë shishe shampo, xheli dhe kremra përreth dhe disa prej tyre janë bosh, kjo do të thotë që ju mund të keni një faktor të madh stresi në jetën tuaj. Rrëmuja mund t’ju bëjë të ndiheni fajtorë që nuk jeni më të organizuar, së bashku me ndjenjat e stresit, si mendërisht ashtu edhe fizikisht. Kjo gjithashtu mund të ju bëjë të ndiheni në siklet nëse dikush e shikon ambientin e tualetit.

Nga ana tjetër, nëse banja është shumë e zbrazët dhe gjithçka që keni është një sapun dhe shampo, kjo mund të nënkuptojë që kujdesi për trupin tuaj nuk është një nga përparësitë tuaja kryesore.

5. Ngjyra e banjës suaj

Mënyra se si e pikturoni ose dekoroni banjën tuaj gjithashtu mund të zbulojë shumë për ju. Për shembull, nëse muret tuaja janë portokalli, ju mund të jeni shoqërorë, por jeni gjithashtu edhe inteligjentë. Banjat plotësisht të bardha zbulojnë se pronarët e tyre janë paqësorë dhe rrezatues. Banjat rozë ishin shumë të popullarizuara në një moment dhe është një nuancë shumë qetësuese.

Nga ana tjetër, e zeza është shumë zyrtare, duke treguar një individ dinjitoz dhe të ekuilibruar. Blu e çelët përshkruan një person të ndjeshëm dhe liberal. E kuqja është një ngjyrë e fortë, kështu që nëse e keni këtë ngjyrë në banjën tonë, mund të jeni shpirtëror, rrezatues dhe i dashur.

6. Lavaman dhe vaskë

Shumë libra janë shkruar për psikologjinë e fuqishme që qëndron pas pastërtisë. Nëse pastroni lavamanin dhe vaskën tuaj shpesh, atëherë ka një mundësi më të madhe që të jeni më të shëndetshëm sesa njerëzit me lavamanë më të çrregullt, sipas studimeve të ndryshme.

Pasi këto gjëra të pastrohen, ju ndiheni më mirë me veten tuaj. Dhe kjo ju mban produktiv dhe madje të aftë të mos harroni përpjekjen fizike që kërkon për të pastruar një vaskë. 

Leave a Reply