Përplasen Selmanaj e Vjosa Osmani: Regjia ndalja fjalën, nuk ka t’drejtë të dezinforomojë!

0
377

Po vazhdon debati parlamentar në Kuvendin e Kosovës, për inicimin e PDK-së, për pakon emergjente.

Kësaj radhe kanë vazhduar përplasjet mes anëtarëve të LDK-së, Vjosa Osmanit dhe deputetit të LDK-së, Driton Selmanaj.

Ai sipas Osmanit ka devijuar debatin si kryetar i legjislacionit, andaj Osmani ka kërkuar që Selmanajt ti ndalet fjala.

Leave a Reply