Për pranverë fundet e gjatë zgjedhje perfekte (FOTO)

0
714

Fundet e gjatë, mbulojnë mangësitë, theksojnë dhe zgjasin siluetën tuaj, lejojnë të dukemi ndryshe, ndërsa mbeten shumë popullorë.

Fundet e gjatë i gjejmë pothuajse të prezantuar në çdo sezon, me dizajn dhe individualitet, por këtë vit ato janë në modë.

Stilistët na mahnitin me propozimet e tyre, qofshin këto në tendencë në ngjyrë dhe formë. Të veshësh një fund duhet fantazi, në mënyrën se si e kombinon.

Frymëzohuni nga këto funde të stileve të ndryshme.

Kombinojini me pulovra për fundjavë dhe me xhaketë dhe këmishë për punë dhe keni veshjen perfekte, transmeton Telegrafi.

Leave a Reply