Për 24 orë 9 të arrestuar në Prizren për mosrespektim të kufizimit të lëvizjeve

0
596
Foto: Ilustrim

Policia e Kosovës ka arrestuar 30 persona për mosrespektim të kufizimit të lëvizjeve.

Arrestimet për “mosveprim sipas dispozitave shëndetësore gjatë pandemisë”, kanë ndodhur në qytete të ndryshme të Kosovës.

Në raportin 24 orësh PK-ja njofton se arrestime ka bërë në Prishtinë, Prizren dhe Gjakovë.

Në Prishtinë janë arrestuar 7 persona, në Prizren 9 dhe në Gjakovë 14.

Ky total rezulton të jetë më i vogël se dje. Dje janë arrestuar 70 persona në më shumë qytete të Kosovës.

Leave a Reply