Pasi i ra të fikët, Fifi rrëzohet për herë të dytë në transmetim

0
144

Mbrëmjen e djeshme, Valon Shehu është futur në shtëpinë e BB Vip. Ajo që e ka pritur me më shumë emocion, ka qenë Fifi. Madje ajo ka vrapuar drejt tij. Mirëpo, gjatë vrapimit është rrëzuar dy herë. Më pas ka shkuar dhe e ka përqafuar këngëtarin.

Kjo ndodhi pas një momenti jo të mirë të Fifit gjatë spektaklit, e cila humbi ndjenjat gjatë një debati të ashpër me opinionisten e programit, Balina Bodinakun.

Leave a Reply