Panairi i Veshjeve Tradicionale në Prizren vlerësohet i suksesshëm

0
37

Vikendi që shkoi ishte më ndryshe në Prizren.

Ky ndryshim ishte për shkakun se në hapësirat e Kejit përballë xhamisë së Sinan Pashës është organizuar Panairi i Veshjeve Tradicionale.
Në këtë panair janë ekspozuar veshje tradicionale, shkruan 04 Online. Si rrjedhojë janë realizuar edhe perfoamnca të ndryshme artistike nga disa shoqëri kulturore.
Ju kujtojmë se ky panair është organizuar nën patronatin e Drejtorisë së Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik.
“Gjatë fundjavës në hapësirën e Kejit përballë xhamisë së Sinan Pashës u organizua Panairi i Veshjeve Tradicionale, me ç’rast përveç ekspozimit të veshjeve tradicionale, pati edhe performancë artistike nga shoqëritë e ndryshme kulturore.

Panairi u organizua nga Drejtoria e Turizmit dhe Zhvillimit Ekonomik”, thuhet në njoftimin e Komunës së Prizrenit./04online.info

Fotografia e Komuna e Prizrenit
Fotografia e Komuna e Prizrenit
Fotografia e Komuna e Prizrenit
Fotografia e Komuna e Prizrenit
Fotografia e Komuna e Prizrenit
Fotografia e Komuna e Prizrenit
Fotografia e Komuna e Prizrenit
Fotografia e Komuna e Prizrenit

Leave a Reply