Zgjedhjet janë zgjidhja e vetme për Prizrenin

0
140

Sot e 100 vite le ta mbaj në mend Mytaher Haskuka dhe fëmijët e Vetëvendosjes, se ndryshimi në Prizren nuk do të vinte kurr pa ZAFIR BERISHËN dhe Nismën Socialdemokrate.

Një ndër arsyet se pse është bashkuar LDK në atë koalicion padyshim që ka qenë insistimi i ZAFËS për ta bërë ndryshimin, mirëpo “Mytua” sapo i fitoi zgjedhjet e ndryshoi fytyrën nga një “engjull” në “djall” dhe rezultati po shihet edhe sot.

“Mytua” së bashku me kompanin e ti siq po duket janë më të interesuar tu shërbejnë klaneve të ndryshme, dhe individeve të caktuar se sa të mirës së qytetit, prandaj edhe prishja e sotme e koalcionit dëshmon se sa i pa aftë është Kryetari i Prizrenit në menagjimin e qështjeve të rëndësishme.

I ftoj të gjithë aktivistët e vërtet të vetëvendosjes të distancohen nga ky Kryetar i cili tashmë e ka humbur legjitimitetin dhe nuk përfaqëson vullnetin e qytetarëve.

Një fjalë e urtë popullore thotë: “Mos luaj me zjarrin se të djeg”.

LIRI PËR PRIZRENIN!

ZGJEDHJET JANË E VETMJA ZGJIDHJE.

Shkruan: Venhar QAFLESHI

Leave a Reply