Zbrit në tokë, o Albin Kurti…!

0
95

Miqësia me Amerikën, o Albin Kurti është referencë e përhershme e Kosovës.   

Miqësia e Republikës së Kosovës me SHBA-ës është, e një rëndësie strategjike dhe e përhershme.

S’do mundesh t’i Albin, kurrë – kurrë këtë miqësi dhe partneritet strategjik, as ta z’behësh e lëre më ta dëmtosh!

Ju si Kryeministër i Republikës, jeni zgjedhur dhe jeni shkarkuar, nga vota e deputetëve.Tani na thoni se qeveria Hoti, s’ka legjitimitet, kredibilitet, autoritet e as kompetencë, të shkojë në negociata, të thirruara nga Grenell, se Kuvendi i Republikës qenka në pushim, shumë qesharake Albin, zbrit në tokë!…

Qeveria Hoti ka legjitimitet është legjitime, sepse është votuar njejtë si ju Albin, nga vota e deputetëve të Parlamentit të Republikës.

Shkruan: Petrit DIBRANI

Leave a Reply