z. Haziri: “Presidenti kalon nëpër zyre të LDK-së”

0
149

Ndonëse Kosova ka presidentin deri ne vitin 2021,si duket partive ne qeveri nuk po i pritet një gjë e tillë dhe po i ferkojnë duart që sa me parë presidenti Hashim Thaçi të ftohet nga Gjykata Speciale për ta bër pazar dhe për t’ja zënë vendin këti të fundit.

Krerët e LDK-së thonë se presidenti i takon kësaj partia,po ashtu edhe AAK-ja e kërkon presidentin.LDK ne anën tjetër nuk heq dorë,pra LDK kryeministrin,kryeparlamentarin dhe presidentin.

Ne anën tjetêr thonë se presidenti kalon nëpër zyre të LDK-së.Duke mohuar se kryeministri Avdullah Hoti i LDK-së kaloj nepër zyre të AAK-së,Nismës Listes Serbe dhe nëpër shtepine e deputetit Haxhi Shales pas orës 00:00 e natës për tu bër kryeminister.

Prandaj krerët LDK-së si çdo herë edhe ketë herë mosmirnjohës madje mendojnë se Kosova e bota sillet pas tyre dhe zyres se tyre dhe kjo parti duhet t’i ketë të gjitha pozitat kyçe të institucioneve të shtetit,ndërsa partit të tjëra asgjë.

Mendoj se parteriteti dhe as presidenti nuk zgjidhet kësisoj e aq me tëpër ne ketë kohë pa kohë,kur të gjithë armiqt e Kosovës janë bër bashkë e ngrit ne këmbë,përmes Gjykates Speciale ta rrezojnë presidentin.Ne Kosovë bëjnë garë e vrapojnë për ta berë pazar dhe për t’ja zënë vendin.

Shkruan: Hysni GASHI

Leave a Reply