Vjosa Osmani, do të zgjedhet Presidente!

0
53

zj. Osmani dhe demagogjia e saj, e ka bërë të mundur që të bind edhe faktorin ndërkombëtar, s’e janë bashkuar me liderin e LVV-je, z. Albin Kurtin për kinse “çkapjen” e institucioneve – Shtetit!
Asgjë personale me zj. Osmani dhe as me z. Kurtin, po posti i Presidentit të gjithë e dimë s’e është më shumë ceremonial, s’e sa post që mundet me e “çkap” Shtetin ashtu edhe s’i i ka fituar, zj. Osmani votat vetëm duke kritikuar dhe asnjëher ndonjë dëshmi në Prokurori pa e dërguar për kinse “kapjen” e Shtetit.

Besoni ose mos besoni, qëllimi i zj. Osmani është posti i Presidentit dhe benefitet e këtij posti, gjatë dhe pas përfundimit – skadimit!

Faktori ndërkombëtar do ndërhyj dhe zonja me demagogji të tepruar, vetëm duke kritikuar do të zgjedhet Presidente!

Tregtimi i posteve publike, fatkeqësisht po vazhdon në të gjitha subjektet politike.

Shkruan: Petrit DIBRANI

Leave a Reply