Vetëvendosja, do mjaftonte që edhe formalisht ta “konsultoj” opozitën, për zgjedhjen e Presidentes!

0
35

S’pari të zgjidhet Presidentja (Vjosa Osmani), e mē pastaj tē fillon debati për ndryshimin e Ligjit Zgjedhor.

Ligji Zgjedhor, patjetër që duhet NDRYSHUAR, se është bêrë një “këmishë” e ngushtë për proceset nêpër të cilat po kalon shtetësia e Kosovës! Ama, nêse ndryshohet, duhet rishikuar dhe analizuar “superdiskriminimin pozitiv” që e gëzojnë serbët!?

Nêse, në tavolinë nuk shtrohet “statusi” i serbeve, po vetem ai i diaspores, kujtoj që VV po ngutet. Sepse, “fuqia e muskujve” s’është gjithnjë fuqi e argumentit!?

S’kendejmi, Vetëvendosja, bile formalisht është dasht ta “konsultoj” opozitën! Sepse, Ajo edhe ashtu êshte aq e dobët, sa që s’do ndryshonte asgjë!

Shkruan: Fadil MALOKU

Leave a Reply