U dëshmua se Kadri Veseli mbetet lider i shekullit

0
104
Jeton Bytyçi - Koordinator i PDK-së në Prizren

Edhe një herë u dëshmua se Kadri Veseli mbetet lider i shekullit.

Burrështetas, njeri i fjalës dhe besës. Njeri i cili nuk e ka domosdo pushtetin, por edhe nga këndi opozitar premton zhvillim për vendin.

Të tjerët në kësi raste, do i kishin kontestuar rezultatet dhe procesin zgjedhor, ndërsa z.Veseli, i pari si lider del dhe e pranon rezultatin si të tillë.

PDK është parti konstruktive, e cila mbetet model për demokratizim për partitë tjera.

PDK do mbetet parti, e cila i jep leksione partive tjera se si të sillen në sistemin demokratik, që edhe kur humb, të e pranosh rezultatin, dhe të punosh për shtetin dhe të mirën e qytetarëve nga secili dimension.

Shkruan: Jeton BYTYÇI

Leave a Reply