Subjektet politike, përpos gënjeshtrave me slogane, po mundohen t’i përvetësojnë edhe vlerat kombëtare

0
80

Pushteti shumë më i rëndësishëm, se sa vlerat kombëtare!

  1. Tentohet të shfrytëzohet Adem Jashari dhe anëtarët e familjes Mitike Jashari.
  2. Përkulja para ideatorit, parashikuesit dhe projektuesit të Pavarësisë Dr. Ibrahim Rugova dhe madje përdorimi i flamurit të Dardanisë në tubime.
  3. Simboli kombëtar – UÇK-ës, shfrytëzohet dhe themeluesit e saj, tani përmenden kudo në tubime, vetëm për përfitime, s’e asnjëher që nga shkuarja në Hag nuk u bashkuan dhe notë proteste, as nuk shkruan dhe as nuk dërguan.

Këto fotografi, janë vlera kombëtare dhe s’duhet asnjëher të shfrytëzohen, por me ç’do çmim të mbrohen.

Shkruan: Petrit DIBRANI

Leave a Reply