S’ka dialog pa udhëheqësit politik të dalur nga UÇK-ja

0
133

Për shkak të njëmendësisë politike të kësajë qeverie karshi rrjedhave dhe veprimeve të fundit politike, Kosova po rrëshqet drejt vitit 2011, kur mendohet të përfundojë faza e fundit e dialogimit me njohje reciproke ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Kjo qeveri duhet të ndërrojë qasje dhe metodë për ta përmbullur dialogum njëher e mirë.
Po më habitë fakti se si partitë e koalicionit të kësaj qeveri AAK dhe NISMA&AKR nuk po reagojnë ndaj këtij diskursi politikë.

Procesi dialogues me Serbinë, nuk mundë të përmbyllet pa një koncensus të brendshëm të të gjitha subjekteve politike në Kosovë.

Bartës i këtij procesi pa dyshim se duhet të jenë subjektet politike të dalura nga Ushtria Çlitimtare e Kosovës.

Shkruan: Hasim KRYEZIU

Leave a Reply