Qeveria në ardhje do të jetë LVV, Lista e Vjosa Osmanit dhe AAK

0
75

Ndonëse Gjykata Kushtetuese votën e deputetit Etem Arifi e shpalli të pavlefshme,ku qeveria z.Hoti u rrezua,rrjedhimisht për t’i hap rruge zgjedhjeve të parakohshme e nacionale ne vendin tonë.

Ndërkohë ne anën tjetër partitë politike filluan taketimet për koalicione parazgjedhore.Znj.Osmani ne anën tjetër u përjashtua nga klika e stervjetuar e LDK-së,vetëm se kjo e fundit e kishte mbajt premtimin e dhenë ne zgjedhjet e fundit.Mirëpo ajo që do të duhej të ishte se ç’do parti të garoj si e vetme të peshohet njëherë e mirë para sovranit.

Me ç’rast ne anën tjetër pretendonit i këtyre zgjedhjeve sipas sondazheve dhe preferencës qytetarë është̈ LW dhe lista e Vjosa Osmanit ku rrjedhimisht kjo parti do ta formoj qeverinë.Mirëpo nëse nuk do mund ta formoj si e vetme,do të jetë edhe AAK ne koalicion.

Ndërkaq,jo pse kjo parti është prefektë që do t’i fitoj zgjedhjet,porse partitë të tjera njëra pas tjetrës ne qeveri tashme energjia e tyre është e konsumuar e stervjetruar pa shpresë e perspektivë,ku edhe rrjedhimisht këto parti me qytetarin ne anën tjetër po e sjellin një forcë dhe energji tjetër ne pushtet.

Prandaj,qeveria ne ardhje do të jetë LW.Lista e znj.Osmani dhe AAK.Kjo është̈ e vërteta ndërsa ndryshe që thuhet,janë̈ vetëm fontan deshira e llafe koti nëpër çajtore e ne TV që i kanë shndërruar disa tugjar të politikës.

Shkruan: Hysni GASHI

Leave a Reply