Qeveria Hoti po merr jetë njerëzish

0
164

Kosova me numrin më të vogel të banorëve në rajon dhe më gjerë në anën tjetër prin me numrin e të infektuarve nga COVID-19 për kokë banori.

Ndonëse qeveria Hoti u formua siç u formua pa i kursy rrethanat dhe as kohën pandemike e duke e kritiku qeverinë Kurti për shumë çështje edhe keqmenaxhimin e pandemisë,pa dashur të jam selektiv rezulltatet janë ato që po e dëshmojne të kunderten e z.Hotit.

Me ç’rast ne qeverine Kurti kur ishte “flugu” i infektimeve e “piku” i saj kishte tjetër numer madje edhe me zero raste ne ditë,ndërsa ne qeverine Hoti kemi tjetër numer dhe është pikrisht përgjegjes për numrin dhe jetën e tyre.Përtej saj qeveria Hoti edhe nga të huajt po cilsohet se ka dështuar ne menaxhimin e COVID-19,përkundër qeverise Kurti që ishte vlersuar.

Prandaj kjo qeveri përveç krimit dhe korrupsionit dhe deshtimeve të një pas njishme ne shumë fusha,fatkeqsisht po merr edhe jetë njerzish nga keqmenaxhimi i Pandemisë COVID-19 dhe fare nuk brengoset për fatin dhe jetën e tyre.Pra kryeministri z.Hoti sa me parë të dorëhiqet aq me mirë për qytetarët dhe Kosovën.

Shkruan: Hysni GASHI

Leave a Reply