Politika është njëjtë si një “lojë e futbollit”

0
161

Shpeshherë mund të ndodh që një lojë të futbollit mund ta humbësh me një rezultat të thellë, por ky rezultat nuk duhet të jetë pengesë që në “lojën e ardhëshme” të futesh i hendikepuar, përkundrazi rezultati “dëshpërues” duhet të shëndrrohet në forcë që në “lojën” e ardhëshme të dalësh fitues.

…Edhe UÇK-ja ka humbur beteja… por nuk d.m.th. që e ka humbur luftën.

Njëjtë edhe NISMA dje e humbi një betejë, por asnjëherë nuk duhet të ndalet që IDET dhe Kauzat e saj të zënë vend në përditëshmërinë e shoqërisë Kosovare.

NISMA opozitën mund ta bëjë edhe jashtë kuvendit, mjafton që të fillon të reformohet dhe që të “priviligjuarit” ti përvjelin “mangët” e ti “grahin” punës ose të fillojnë të lëshojnë rrugë për kuadrot e reja të cilët mund të jenë të gatshëm të kontribuojnë në ndërtimin e kauzave për ta imponuar iden e Socialdemokracisë në shoqëri.

meÇlirimtarëtDeriNëVdekje

Shkruan: Venhar QAFLESHI

Leave a Reply