Pjekuria politike dhe përfaqësimi politik i komuniteteve, kimi të papërputhura

0
135

Pjestarët e komunitetit Rom në Kosovë janë duke u zvogluar, madje është duke ndodhur në suaza ditore, nga intervenimi i deputetetëve analfabet, të cilët ende janë në legjislativë.

Me Kushtetutën e Republikës së Kosovës, kemi informatë se mund të deklarojmë atë cfarë ndiejmë.
Por, identiteti nuk është fontash dëshirash, për hirë të votave, është bërë tregia më e theksuar.

Pjestarët e komuniteteve Rom, për hirë të votave janë duke u asimiluar dhe ndërruar në komunitetin Porgutez 😊, i cili po pretendon të marrë një karrigë në Kuvendin e Kosovës.

Deficiti i parimeve, etikës dhe moralit është nën sundim të personalitetit të tyre, me një perceptim ideal për këta intelektualë analfabetë, të cilët me shkop magjik po ndërrojnë edhe përkatësinë etnike është “TË LODHTË”!

Ndërsa, partitë e komunitetit Rom, le të jenë spektator primarë të ketyrë dramave, me që jo pjekuria politike të tyre dhe mungesa unitetit reflektonë në humbjen e komunitetit.

#Portugez

#KuvendiKosovës

#TregiaIdentitetit

Shkruan: Sejnur VESHALL

Leave a Reply