O shtet oj Republikë, ku jeni fshehur…?

0
63

Pas, dërgimit të 4000 dosjeve në zyrat e OVL – UÇK-ës, në mënyrë shumë professionale dhe ju treguan, se ju prapë dosje keni me pranuar, ku jeni ju që ende nuk reaguat?!

Prapë “karamele”, nga armiqët tanë mundë të merrni…!
Reagimi i të gjitha strukturave shtetërore dhe subjekteve politike, i unifikuar do i’u tregoj qartë armiqëve se ne nuk jemi të hutuar.

Ju lutem, reagoni të bashkuar…

Shkruan: Petrit DIBRANI

Leave a Reply