Nuk mund ta mbrojnë luftën ata që degraduan në kategori sociale

0
62

Ndonëse pas një debati të mbrëmshëm ne T7 mes dy anëtarëve të PDK-së dhe dy opinjonistëve. Opinjonistia Luljeta Aliu disi e bëri një krahasim jo të mirë gjatë debatit ku edhe u deklarua pastaj si e pa qëllimit deklarata e saj dhe jashtë kontestit sipas kësaj të fundit.

Mirëpo ne anën tjetër një pjesë e opinionit e nxitur nga aktorët e politikes vërshuan me fyrje e sharje.Me ç’rast ajo që ishte edhe me irrituse për pjesën tjetër të publikut,kur dëgjon disa zyrtar e politikan duke etiketuar me lloj-lloj etikete e ne anën tjetër kinse ne mbrojtje të luftës e Drenicës.Duke harruar se vetëm një mëditje e tyre është sa një pagë e veteranit të UÇK-së.

Opinjonistja ne fjalë fakt se ka bërë gabim ne shprehje,por jo edhe ne përmbajtje e veprime,sikurse këta zyrtar partie të cilët u ngriten nga kurrizi i kësaj kategorie meritore e degraduan atë dhe e shndërruan ne kategori sociale,ku ne mesin e tyre vuajnë për gjera elementare ne mesin e tyre ka edhe të vetëvrarë,disa migruan për një jetë me të mirë.

Por jo vetëm kaq, nëse e shikojmë Drenicën si rajon edhe pse ishte PDK-ja ne pushtet, është vendi me i varfër dhe me numrin e të pa punëve ne raport me komuna të tjera ne vend.

Por,meqë është kohe fushate kjo kategori përftoresh nen petkun e politikes ka filluar me mashtrime si ne çdo fushat tjetër edhe kësaj herë duke shfrytzu rastin për të mashtruar kinse ne mbrojtje të kësaj kategorie dhe Drenicës.
Prandaj nuk mund ta mbrojnë luftën e as Drenicën ata që e degraduan e shendrruan ne kategori sociale.

Shkruan: Hysni GASHI

Leave a Reply