Liria ka emër – UÇK

0
131

Gjaku juaj u bë lumë që shpëtoi mijëra anije me njerëzim,
Nga ferri në paqe,
e Nga krisma në qetësi,
dhe nga burgosja në liri.

Falë jush jemi këtu, ku jemi sotë.
Pasha Lotë e nanës që nuk iu ndalën kurr,
e pasha Zemërat e trimave jetima që i latë ju
do të bëhemi ushtëri e nuk do të ndalemi më kurr,
se pasha eshtërat tuaj këmba e dushëmanit nuk do të shkelë kurr më këtu.

Kosovën qe latë te larë me gjakë Sot u mbushë me Komandanta dhe trima se pasha Ymer Alushanin këtu ka me triumfu Liria.

Shkruan: Albiona SADIKU

Leave a Reply