Ku na dërgojnë, përplasjet me zyrtarët Amerikan?…

0
60

S’ka hajgare me Amerikën.

S’na keni dhënë ide, vetëm se jeni ankuar shumë e vërtetë….!
Shumë e vërtet se zyrtarët shtetëror, vetëm janë ankuar dhe asnjë plan, s’kanë propozuar.
Zyrtarët shtetëror në Republikën e Kosovës, nga tani do e kuptojnë, se në tavolinë të bisedimeve duhet ulur, duke pasur plan konkret, për zgjidhjen e problemit me Serbinë, po s’ke plan, e kanë ata të fortit.
Në zhargonin popullor, dmth mere ose lëre!
Treni ka ikur, tani po mundoheni të fitoni vota edhe nga takimet e ndryshme, ditëve në vijim.

Shkurt e shqip dhe troç, sikur ju zyrtarë shtetëror, të ishit të bashkuar dhe unifikuar edhe pikat e marrëveshjes ekonomike me Serbinë do ishin ndryshe.

Ju jeni fajtor, jo amerikanët!….

Shkruan: Petrit DIBRANI

Leave a Reply