Kandidati nga PDK, z. Shaqir Totaj nuk është i denjë për të udhëhequr Komunën e Prizrenit!

0
93

Pse?
Për shumë arsye!

Një nga më kryesorët, asnjëher në jetën e tij para se të zgjedhej Kryetar i degës së PDK-ës në Prizren, kurrë ama bash kurrë s’është marrur me politik.
Ardhja në krye të degës si parashutist pa asnjë aktivitet politik të mëhershëm, tregon shumë qartazi se i lartëcekuri, kurrë asnjë aktivitet politik që mundet ai personalishtë të e dëshmojë nuk e ka bërë më herët në favor të Kosovës në përgjithësi, apo edhe të Prizrenit në veqanti.

Qytetarët e Prizrenit, duhet të e kuptojnë se një kandidat për Kryetar të Komunës së tyre – DUHET, të i plotësoj disa kritere para se ai/ajo të zgjedhet për të udhëhequr Komunën e dytë pas Kryeqytetit!

1.Fillimisht, njohja e gjuhës amtare, aftësia për të komunikuar me të gjitha shtresat e shoqërisë dhe me të gjitha komunitetet edhe ato pakicë.

  1. I dëshmuar në ndonjë aktivitet në nivel qendror apo edhe lokal në të mirë të vendit apo qytetarëve.
  2. Duhet të jet, personalitet i qëndrueshëm dhe jo labil të cilën gjë, nuk e ka dëshmuar asnjëher, z. Totaj.
  3. Energjik dhe jo i thyeshēm të cilat, asnjëher nuk i ka dēshmuar se kurrë aktivitet për vendin, s’ka bërë apo vepruar.

Ka edhe shumë për tu shkruar po të mbetet ky një sinjal se qytetit, historik, turistik Prizrenit i duhet një Kryetar me kritere, pikë.

Shkruan: Petrit DIBRANI

Leave a Reply