Ju deputetët e LDK-së, sot u koritët edhe një herë publikisht me Vjosa Osmanin

0
108

Sjellja indolente dhe e tejet papërgjegjëshme e deputetëve të LDK-s, ështê dëshmia më e mirë që duhet të shkojmë në zgjedhje të reja.

Ata, duke mos përkrah Propozimin e Vjosa Osmanit, për shkarkimin e Goran Rakiqit, në fakt “zbuluan”;

  1. KOKETIMIN për aksham pazaret e kreut të kësaj Partie, me Lista “Srpska”;
  2. LARGIMIMIN nga idolatria, fama e nami që e përdorën (në fakt manipuluan gjithë kohën!) në emër të liderit historik dr. Ibrahim Rugova;
  3. TENTIMIN e “instalimit” të mëllefit e inatit të pashembullt nē publik, ndaj bashkëpartiakës që ua solli gjysmën e krejt votave që mori LDK-ja!
    Mbahu Vjosa! Se koha Yte po vie!
    Por, mos ta nin se sa më shumë që tē “rrahin” (në Parlament) aq më karizmatike do bëhesh (në publik)😉!

Shkruan: Fadil MALOKU

Leave a Reply