Isë, ik ec, se nuk je mbetë as për shpi as për kojshi

0
51

Isë, shko ik, shporru Isë sepse je mbetë si një gerzhole në LDK, nuk vlenë për asgjë, nuk je as për shpi as për kojshi.

Isë shporru ç’prej se e more me dhunë dhe dredhi KDK u bërë taksirati e sajë,ia fute dergjen e qite për tokë.S’ke qenë kurr i LDK e as qe do te jeshë,nuk je LDK i lindur por hibrid.E vodhe LDK jo për ta udheheq,për ta qeverisë për te sunduar.

Shporru Isë nga LDK nuk udhëheqt Partia me dredhi,me intriga me Velia e Hysena.Populli i ka syt,po sheh,ju ka përcjell i ka pa te gjitha marifetlleqet tua te pista.

Shko Isë,sepse ç’prej e kape më zorë LDK me shumë punove për Thaçin duke e tradhetu partin për hirë te tij,duke mos i mbajtë qendrimet dhe parimet e LDK,ato i ke ndrru supas qejfit Tend Isë.Isë je nje nejri pa qendrime,pa parime.Le qe e mare në qafëLDK por e more ne qafë se bashku me Thaçin edhe shtetin,kurgjë nuk punuat për shtet veç për pushtetin e Juaj duke vjedhë,plaqkit këtë popull i cili po ikë nga si nga thiu i eger.

Largohu Isë sa më parë nga LDK,lësho rrugë,ke mbetë si një cung i kalbur midisë rruge.
Shporru Isë ngrehe këmben zhagë me atë krroqen tende sepse nuk ke fytyrë e as faqe te hyjsh më ne zyrat e LDK.Por,Isë nuk ke fytyrë as faqe te paraqitesh në Llap.Sor Llapi ta këthej shpinën,e pa se kush je.Të shkosh në Llap je i turëeruar,ste kqyrë me askush,njerezët tu atje ta kethej shpinë nuk donë me te pa,e qartë nuk ta dhanë votën.

Ikë Isë sespe je një lider autoritar,e drejtove LDK me shkop e jo me laps e me dije.Ti Isë i largove figurat me emblematike nga LDK.E largove Donika Gervallën vajzen e Heroit të kombit,e largove amasasdorën me te merituar të LDK,rugovistën më te merituar qe pati LDK ndonjeherë.

Ikë Isë,shporru Isë sepse e qite LDK ne humnerë ç’prej se e zapove.Që nga ardhja e jote nuk i fitove asnjëherë zgjerdhjet,por gjitheherë u bere patericë e PDK dhe SHIK-ut.

Isë hup,hup Isë sepse sot mu ne vendlindjen Tende te zuri belaja,te kapi mortaja i humbe zgjedhjet bash në bastionin Tend në Llap.Sor Isë edhe Llapi e pa se nuk je kerkushi,ta këthej shpinën sepse e panë se më çfarë dredhishë e sundove LDK duke e përplasë në krahet e Thaçit sepse nuk thuhej me kotë se me LDK nuk udheheqë Isa por Thaçi.

Sot Isë nuk e pate në krahë ikonën e LDK Vjosa Osmanin me ti fitu zgjedhjet në Podujevë.Zjgjedhjet e 6.tetorit 2020 ishte meritë e Vjosa Osmanit,sepse nuk do ta zejshe as vendin e tretë.TI fitoi zgjedhjet e Isë kurse ti me ate qeshjën Tende cinike ia këtheve për te keq,sepse Vjosa luftoj për mbrojtjën e qendrime dhe parimev te LDK te cilat ti i anashkalove.Ti Isë shkove aq largë pa fije turpi,qe ne vend falenderimi për Vjosën qe për pak i fitoi zgjedhjt ia këtheve shpinen,bile turpësia dhe paftyrsia e jote shkoj aq larg sa qe ti si një diktator edhe e largove nga LDK,ne vend se ti vetë të largohësh.

Shporru Isë se e more n’çafë LDK je bërë kancer i LDK me Ty LDK nuk ecë përpare ti je frenuesi i sajë,ti je taksirati i sajë.PËr humbjen e vastionin Tend a mos është fajtor Albin Kurti me LVV,sespe ti se bashku me Thaçin jeni mesu me rrexu cunga mbi te sikur është fajtor për debaklin e LDK ç’prej se e ke rremby me zor.

Shko Isë se nuk ke mbetë për asgjë,shporru Isë me atë shtagën krroqe,ngrehe kembën nga LDK, sepse nuk te ka fajë askush.Fajtori je ti dhe vetem ti me klanin tend te korruptuar në LDK

Hup Isë, sot më një nokdaun klasik Shpejtim Bulliqi të rrexojë për tokë,nuk e di se a mund te qohësh apo duhet të të ndihmoj ndokush,sepse Llapi sot te shtru për tokë.

Isë Shpejtim Bulliqi ishte një kuadër i shkelqyer në LDK,ti me klikën tende e ndoqe siç e ndoqe Donaika Gërvallen,Vjosa Osmanin e shumë kuadro tjera te devotshme në LDK,sepse ti Isë si sundimtar qe je nuk lejon qendrim e as mendim ndryshe mbrenda LDK.Iu hakmerre Shpejtim Bulliqit sepse ai si një profil i aftë prej shkencëtari te tha hapta ty Thaçit dhe Harajdinat mos e prekni Çakorrin,Çakorri është i Kosovës,këtë ta dokumentoj me fakte e dokumet me harta e skica,por ju kishit marr turr te ia shitni apo falni Çakorrin këtë përkrenare te Kosovës Malit të Zi të cilin me shekuj rugovasit me fanatizëm e kanë mbrojtë.Për këtë herëdokurdo do te përgjigjeni para popullit per cenim te integritetit teritoril të Kosovës.

Isë,ikë,shprru,lësho rrugë ky është rrugëtimi i fundit i yti ne politikë nuk te shkon gjithëmon kungulli mbi ujë.Shko Isë si një babëgjysh qe je përkundi nipat së nuk te ka mbetë asgjë tjeter,sepse me ate krroqen tende nuk je më hajri i askujt.

Shporru Isë merre me vehte edhe Agim Velin dhe Lutfi Hazirin,lëshoni rrugë,çlirojeni LDK te cilën po e mbani me forcë.Shporruni sa nuk ju ka fshijë përpara stuhia e anëtarisë së LDK,ajo është lodhë më nga Ju.E humbët një bastion te LDK,por mos harroni se nese nuk çlironi LDK do ta humbëni edhe bastion e dytëte LDK në Istog.

Shporruni nga LDK mos t’ju zenë edhe zgjedhjet nacionale sepse do te bëheni me ka krejtë prrallë e zotit dhe gazi i botës, nuk do ta zeni as vendin e tretë.

Isë,ik merre shtagën krroqe ngrehe kembën vllaqë dhe ikë nga LDK,merre me vehte edhe Agim Veliun dhe Lutfi Hazirin se nuk jeni mbete për asgjë,s’keni mbetë as për shpi as për kojshi.

Shkruan: Binak MAXHARRAJ

Leave a Reply