Ideja dhe vizioni i qeverisjes, është bllokuar dhe ka mbetur në dorën e Haskukës dhe drejtorëve të akuzuar të tij

0
89

Tani jetojmë Epokën e dështimeve të cilët thirren Suksese!
Udhëheqje e qeverisjes dhe zotimet tani më janë bllokuar në dorën e Mytaher Haskukës nga anëtarët e Levizjes së Vetëvendosje, të cilët edhe vetë po e kundërshtojnë Mytaher Haskukën.
Kryetarit të paaftë i ka vdekur qeverisja dhr mbështetja nga partia gjersa po bënë sikur mbledh lavdata.
Kryetari Haskuka nuk ndalet, tani e sfidon Drejtësin për Krytarin e VV’së Albin Kurtin, dhe bie në kundërthënje me veten duke rezultuar me një performancë të qeverisjes së dobët.

Qeverisja profane e VV’së ka vdekur politikisht, funksionalisht dhe moralisht. Asnjë pjesë e sistemit qeverisjes nuk funksionon.

Komunës së Prizrenit i është gulfatur mekanizmi i drejtimit, sistemimi administrativ, transparencës, dhe monitorimi i qytetit të Prizrenit, me paaftësi ekstreme e këtij kryetari pa ide, me vizion zero dhe me një sërë dështime si në Arsim, Kulturë, Zhvillim Ekonomik, dhe me theks të veçant në infrastruktur, ku rrugët e vendeve rurale janë lën pas dore, sidhe janë të dëmtuar më shumë e cila e bënë të pamundur udhëtimin e nxënësve në mes të qyetit dhe fshatrave për rreth.
Tashmë, është fillimi i një qeverisje qesharake ku do vazhdojnë proceset komike të veprave skanadaloze të kësaj qeverisje në Kosovë.

Implementimi i projektit të Shtatores së Heroit Kombëtar të cilës themelet iu vun tek rrethi është e pa pranueshme të përdoret si një peshkim në moçal të dimensionit të kësaj qeverisje skandaloze.
Urgjentisht, ky proces duhet të ndërprehet dhe të mos keqpërdoren epitetët të lirisë ‘’Heroit të Kombit’’ si agjitacion i kësaj qeverisje skandaloze.

Dimensioni i gjymtuar i këtij keqformimi quhet ‘’Ekip – ekzekutiv i qeverisjes Haskuka’’ apo “Klani i Dostave”.
“Ekipi – ekzekutiv i qeverisjes Haskuka’’ e degraduar me vizionin ‘’ANKESA’’ dhe hallit të së kaluarës, të cilën e shfrytëzojnë si maskar teknike për qeverisje të dobët të tyre pa: zotime dhe me vizion zero dhe që mendojnë vetëm se çdo ndodhë jo më shumë se pas 24 orë.
Këta akterë politke janë shumë demagoge, ku krenohen për atë që në fakt duhet të turpërohen.

Shkruan: Zani VULA

Leave a Reply