Hero në luftë, hero në paqe!

0
102

Kadri Veseli ishte njëri nga themeluesit e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, i cili mburret me të kaluarën e tij në luftë, por edhe pas lufte, duke pasur për qëllim dhe ideal, çlirimin dhe ndërtimin e shtetit tonë Kosovës. Kadri Veseli din si të mbrohet edhe nga kjo betejë e padrejtë ndaj çlirimtarëve, sepse dihet në këtë vend kush kanë qenë luftëtarët e vërtetë dhe kush luftëtarët profiterë, kush ka qenë agresori dhe okupatori shekullor, si dhe kush kanë qenë shpiunat nga sistemi serb i UDB-së.

Nuk ka gjykatë, e cila mund ta njollos pastërtinë e luftës së lavdishme të UÇK-së.
Këta që sot po i gëzohen ftesave ndaj çlirimtarëve, kanë qenë dhe do të mbeten, bashkëpunëtorë të Serbisë nga sistemi i UDB-së, por historia, shteti dhe popolli ynë, do të duhej të i shpallë tradhtarë të Kombit.

#metyKadriVeseli

Shkruan: Jeton BYTYÇI

Leave a Reply