Gara për kryetar të komunave dhe rënja drastike e numrit të të infektuarve me Virusin Sars – Cov 2, apo variantin Delta!

0
186

Numrat janë (pa) pagesë, rriten, zbriten dhe përsëri ngarendja për pushtet vazhdon, nuk ndalon.
Për fatin tonë të keq, ende kemi qytetar që mashtrohen dhe grumbullohen për të ndëgjuar, thuajse gënjeshtrat e përsëritura të dilerantëve dhe të atyre që janë të etur për pushtet, janë të pangopur dhe aspak të interesuar për mirëqenien e qytetarëve.

Sot – në ditët e sotme nga mungesa e vetëdijes qytetare, hipokrizia është bërë thuajse normale.

Qytetar….
Nëse edhe kësaj radhe, keni vendosur të bëheni si pulla postare, atëher mos i fajësoni ata që i’u pështyjn!
Qytetarët ç’doher në kohën e zgjedhjeve testohen, mirëpo pas zgjedhjeve apo mësohen apo përsëri po zhgënjehen dhe po mashtrohen!?

I dituri, jeton nga budallai!
Sikur t’mos kishte budalla, s’do kishte as fukara!

Mos lejoni t’ju mashtrojn dhe për katër vite nga vota e juaj, t’ju përdorin dhe t’ju dëshprojn.

DUHET, ç’doher për të kujtuar dhe mos harruar!
“Politika është profesioni i dytë më i vjetër, pas prostitucionit”

Shkruan: Petrit DIBRANI

Leave a Reply