Evropa dhe tendenca e kthimit të Kosovës nën juridiksionin serbë!

0
68

Nuk kanë rëndësi emrat se kush ka aktakuza por forma se si Evropa e trajton Kosovën si dhe gadishmëria e saj për ta goditur prapë luftën e lavdishme duke pasur parasysh që Evropa që disa vite ka neglizhuar zgjidhjen e problemeve mes dy shteteve duke pritur një moment kur Kosova të jetë e dobët në arenën ndërkombëtare.

Unë mendoj se në këtë rast, urgjent duhet të mblidhet Kuvendi i Kosovës dhe pa pardon ta shfuqizoj gjykatën edhe pse ky kuvend e ka votuar.
E them në aspektin e tradhëtisë që Evropa i ka bërë në të gjithë historin Kosovës sonë.
Nëse Amerika e ka përnjëmend duhet të përkrah shfuqizimin e kësaj gjykate politike me bazë në Rusi e Serbi!

UÇK-ja ka me jetu sa ka jetë Shqipja!
LUFTA KA QENË DHE DO TË MBETET E DREJTË, SE PA TË ISHIM TE ATA ENDE!

Shkruan: Emrush THAQI

Leave a Reply