Edi Rama meriton një embargo politike dhe një leçitje morale të kosovarëve!

0
53

Edi Rama para se ta NËNSHKRUAJ këto ditë MINISHENGENIN BALLKANIK me Vuçiqin (që në Preambullë të Kushtetutës së Tij, Kosova ende figuron si pjesë përbërëse e Serbisë) dhe Zajevin (që nē “barkun” e Tij politik e demografik, i ka mbi 35% shqiptar etnik?!), është dashur ta përkrah po edhe ta avokoj (të paktën; formalisht!) MINISHENGENIN SHQIPTAR!
Por, Ai, e bëri të kundërtën!
Si i tillë ai ashiqare po shihet që duke qenë i rrethuar këshilltarët pro serb po i promovon interesat sllavomaqedone për një mini Jugosllavi Ballkanike!?
Turp duhet t’i vij!

Shkruan: Fadil MALOKU

Leave a Reply