Dorëheqja është pak për Kryeministrin Hoti dhe Ministrin Zemaj

0
199

Ndonëse tashmë edhe zyrtarisht është zbuluar nga kokat e ndritura vaksina COVID-19 dhe është ne qarkullim.

Ndërsa ne anën tjetër po të ishte kryeministri Hoti dhe ministri i shëndetsise Zemaj siç duhet të ishin,punën e parë që do ta bënin ta siguronin ketë vaksin për:mjeket,policet,arsimtar,profesor dhe moshat e atakuara mbi 60 vitë dhe ata me smundje kronike të vaksinohen.

Pra,ta siguroj ketë vaksin për ata që vertet janë ushtar të vijes se parë dhe kategorit tjëra që duhet të ketë konsiderat kjo qeveri dhe kryeministri i saj.

Mirëpo meqë e këmi një kryeminister të akshampazarit dhe një minister ekonomist që udheq shëndetsine e që s’ka lidhje me të,lere që nuk bëhet fjalë për sigurimin e vaksines ne fjalë,por as vaksinen e zakonshme sezonale nuk e kanë siguruar.

Pra vaksinen sezonale ende se kanë siguruar,shtuar faktin këtu ne çfarë rreziku ballafaqohen qytetarët tanë:nga gripi sezonale dhe ne anën tjetër COVID-19 që menjëherë i atakon ata që kanë imunitet të doptë dhe nuk janë të vaksionuar.

Kësaj radhe për dështime të tjëra të kësaj qeverie dhe kryeministrit të saj nuk po flas.

Prandaj dorëheqja është pak!

Shkruan: Hysni GASHI

Leave a Reply