Asnjëherë arsimi shqip nuk ka qenë në krizë më të madhe në Kosovë sikur se sot!

0
93

Kjo falë politikës që shkollën shqipe nga një kala të pamposhtur identitare e ktheu në fabrikë për prodhimin e analfabetve fuksional!

bredhi

Sot kur jemi në prag të 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, para se t’i uroj prindërit, motrat e tezet dhe gjithë mësuesit e Kosovës, dua të jap një sygjerim miqsor për politikën dhe pushtetarët:Amani ju koftë, para se me i punësu militatantët tuaj, pseudo mësuesit, në shkollat e Kosovës, të paktën mos i punësoni në ato shkolla ku e kanë kry shkollën fillore ose të mesme se, po i bëni me u skuq para pastrueseve, sekretarit, kolegtivit dhe vet drejtorit, kur në dorë, kalimthi, po ju bie “Libri i Amzës”, e aty po janë të shënuara edhe dyshat e riprovimet e vjeshtës për kolegët e tyre që dikur ishin nxënës aty!

Të nderuar mësues të mirëfillt të Atdheut tim, nga zemra, Urime dita juaj, Dita e 7 Marsit!

Paqi shëndetin e Zoti ju ruajt me familje.

Shkruan: Abdullah THAÇI

Leave a Reply