Armiqtë tanë, kështu duan t’na shohin…!

0
59

Sharje, fyerje, përqarje dhe ndarje…..
Kudo, në mediume dhe në portale, duke u sharë dhe duke u përqarë!
S’ka shkrim apo postim, për bashkim!
S’ka, unifikim dhe bashkrendim!

Pse????

Sepse, se duam Atdheun.
Sepse, se duam as veten tonë.
Na ka mbytur, lakmia dhe xhelozia.
Mos të bëhemi sikur shtazët, vetëm të ushqehemi dhe të kryejm jashqitje!

Ç’ka po fitoni, njëri tjetrin kur po e injoroni?
A, është kënaqësi me sha dhe me fy?
A, është kënaqësi vendi me u trazu?

Kujdes, ndaj njëri tjetrit!

  1. Politikanët janë kudo të njejtë. Ata premtojnë se do të ndërtojnë një urë edhe aty ku s’ka lumë!
  2. Nëse jemi të fortë, forca jonë flet vet. Nëse jemi të dobët, fjalët s’na ndihmojnë!

Mos harroni…..
Disa nga politikanët e ndajnë njerëzimin, në dy klasa: në vegla dhe në armiq!

“O i madhi Zot, më shpëto nga miqtë e mi se nga armiqtë mbrohem vet“!

Shkruan: Petrit DIBRANI

Leave a Reply