28 nëntori i këtij viti festohet ndryshe, me një boshllëk të madh në skenën tonë politike

0
41

Kjo festë është shumë e zymtë pa prezencën e figurave kryesore, që janë sinonim i idealeve për lirinë, pavarësinë dhe shtetndërtimin e Kosovës, dy liderët e pakontestueshëm: z.Hashim Thaçi dhe z.Kadri Veseli.

Ideatorëve, trimave dhe çlirimtarëve për liri e pavarësi, krejt jeta i ka shkuar duke luftuar ballë për ballë me armikun shekullor të Kosovës, ndërsa servilëve dhe shërbëtorëve ndaj pushtuesit serb, krejt jeta i ka shkuar në shërbim të kauzës për vllaznim-bashkim me Serbinë.

Mallkuar qofshin shpiunët dhe tradhtarët e përhershëm të vendit-udbashët, ndërsa të pavdekshëm janë heronjtë e Kosovës.

Urime 28 nëntori, të gjithë atyre që kanë gjak shqiptari dhe që ndihen tamam shqiptarë!

Shkruan: Jeton BYTYÇI

Fotografia e Jeton Bytyçi

Leave a Reply