22 vjet krenari!

0
165
Jeton Bytyçi - Koordinator i PDK-së në Prizren

PDK-parti e cila ka pasur guximin e vetëm, për të marrë vendime të vështira, në të gjitha etapat në të cilat ka kaluar Kosova.

PDK-parti e cila ka shtyrë përpara, procese shumë të mëdha dhe jetike, në të mirë të qytetarëve për Republikën.
PDK-parti e cila përmes lidershipit të saj, ka padyshim meritat kryesore për shtetndërtimin dhe konsolidimin e vendit.
PDK-parti me orientim dhe vizion të kjartë, ku synim ka vetëm mirëqenien e qytetarëve.

Për të gjitha të arriturat e vendit, padyshim se më meritorët janë dy figurat historike dhe të pakontestueshme. Është viti i parë, ku dy ideatorët që e themeluan dhe e drejtuan PDK-në, por edhe Kosovën z. Hashim Thaçi dhe z. Kadri Veseli, nuk gjinden padrejtësisht në mesin tonë, për ta shënuar dhe për ta festuar këtë datë.
Urime 22 vjetori i themelimit të PDK-së!

Shkruan: Jeton BYTYQI

Mund të jetë një imazh i 2 persona dhe teksti
Mund të jetë një imazh i teksti

Leave a Reply