“O biri i babës, qysh ke pas merak qashtu ke vdekë”, video nga lufta që të bën me lot

0
307

Janë të shumta pamje e trishta të 20 viteve më parë të familjeve të cilët humbën më të dashurit e tyre në luftën me Serbinë.

Se sa e madhe ishte dashuria për atdhe dhe liri e dëshmon kjo video e këtij babai, i cili humbi birin e tyre të cilin e lindën pas 15 vitesh martesë.

O biri i babës, qysh ke pasë merak, qashtu ke vdekë” janë fjalët e babait të ndjerë pranë arkivolit të dëshmorit.

Në vazhdim videot e pa publikuara më parë.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1552764658232514&id=100004969834484

Leave a Reply