Nexhmedin Krasniqi zgjidhet u.d. Sekretar i Përgjithshëm i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren

0
358

Këshilli Drejtues i Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren të enjten mbajti mbledhjen e radhës. Mbledhjen e hapi dhe e drejtoi Kryesuesi i KD-së, Prof. Asoc. Dr. Arif Murrja.

Pas mbetjes së pozitës vakant të Sekretarit të Përgjithshëm, me propozim nga u.d. Rektori Prof. Asoc. Dr.

Samedin Krrabaj, dhe me votim unanim të anëtarëve të KD-së, u zgjedh u.d. Sekretari i Përgjithshëm,  Nexhmedin Krasniqi, i cili është duke e kryer detyrën e Sekretarit të Fakultetit të Shkencave të Jetës dhe Mjedisit.

Leave a Reply