Nëna sjell në jetë binjakë, por me një diferencë mes tyre (FOTO)

0
411

E pabesueshme por e vërtetë! Një nënë ka sjellë në jetë binjakë, por me ngjyrë totalisht të ndryshme të lëkurës, nga njëri-tjetri.

Vajza me emrin Malaysia, ka një lëkurë që ndrit si bora dhe sy blu, e ndërsa djali, Malachi, ka një ngjyrë çokollatë të lëkurës dhe sy ngjyrë kafe, por janë të dy të adhurueshëm.

Mamaja, Sarah Jones, tregon se si dy vajzat e saj me prejardhje të përzier, duken tepër të ndryshme nga njëra tjetra.

Ajo pyetet shpesh nëse është nënë e të dy fëmijëve, apo nëse ndonjë nga fëmijët është i birësuar.

Binjakët kanë një pamje tërësisht ndryshe nga njëri tjetri, si rezultat i një fenomeni që ndodh shumë rrallë gjatë një shtatzënie por është e mundur, kur janë binjakë.

SHIKO FOTOT:

Leave a Reply