Nëna 98 vjeçare kujdeset për të birin e sëmurë 80 vjeçar

0

Ajo erdhi në Liverpool për t’u kujdesur për të birin Tom Keating që është 80 vjeçar, i cili vuan nga një sëmundje.

Ada, edhe pse 98 vjeçare, u zhvendos të shtëpia e të birit të saj për t’i ndihmuar atij, pasi ka më shumë nevojë për kujdes, shkruan Liverpoolecho.co.uk, transmeton Syri Kosova.

Sipas një interviste të dhënë, nëna kujdeset për të birin, duke i thënë çdo natë “natën e mirë” dhe çdo ditë “mirëmëngjesi”.

“Unë kurrë nuk ndalova se qeni nënë” janë ndër tjera fjalët e saj.

Kjo në fakt është një dëshmi se dashuria e nënës nuk mbaron asnjëherë, përkundër moshës!