Në Prizren shënohet Dita Botërore Kundër Abu.zimit dhe Traf.ikimit të Dro.gave

0
33

Sot në Prizren është shënuar Dita Botërore Kun.dër Abu.zimit dhe Traf.ikimit të Dro.gave, shkruan 04 Online.

Si rrjedhojë, Drejtoria e Shëndetësisë në bashkëpunim me Inistituin Kombëtar të Shëndetësisë Publike kanë organizuar një aktivitet i cili ka patur për qëllim vetëdijësimin e qytetarëve.

“Drejtoria e Shëndetësisë në bashkëpunim me Institutin Kombëtar të Shëndetësisë Publike sot me një aktivitet vetëdijesues shënuan Ditën Botërore Ku.ndër Ab.uzi.mit dhe Tra.fikim.it të Dr.og.ave.

Në kuadër të kësaj dite, në sheshin Shatërvan u shpërndanë fletushkat informuese, nëpërmjet të të cilave qytetarët u njoftuan në lidhje me rëndësinë e parandalimit, problemet dhe pasojat që mund të shkaktohen nga për.dorimi i këtyre su.bs.tan.cave nar.ko.tike, sidomos tek të rinjtë dhe adoleshentët”, thuhet në njoftim./04online.info

Fotografia e Komuna e Prizrenit
Fotografia e Komuna e Prizrenit
Fotografia e Komuna e Prizrenit

Leave a Reply