Në këto lokacione në Prizren do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për disa orë

0
260

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se sot do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Prizren:

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

  1. Nga TS 35/10][kV] Dragash )do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bresana (kodi: 30036007) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Fshatrat : Blaq, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg, Zaplluxhe, afariste: N.P.T “Mulliri” Buzez, N.T.P., Qumshtorja Sharri Kuk, Restoran Opoja

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

  1. Nga TS 35/10[kV] Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10kV Restelica (kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishte,Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive, revizion i daljes 10kV (shtrëngimi i përçuesve, ndërrimi i shtyllave/izolatorëve të dëmtuar).

Leave a Reply