Ndërton shtëpinë mbi taracën e pallatit dhe për 6 vjet ndërton një mal (VIDEO)

0
518

Një profesor nga Pekini ka blerë një banesë në tarracën e një kompleksi banimi shumëkatësh në këtë qytet dhe për 6 vjet ka ngritur një mal.

Ndonëse për ndonjë mund të duket tërheqëse dhe joshës, fqinjëve që ndodhen poshtë tij në këtë ndërtesë u ka ardhur në maje të hundës.

Xang Li ka ndërtuar pa leje dhe kësisoj ka rrezikuar jetët e njerëzve të tjerë.

Sipas ankesave të banuesve të ndërtesës, tavanet kanë filluar t’iu çahen nga pesha e madhe e mbindërtimit.

Janë dëmtuar edhe tubacionet e ujërave atmosferike.

Administrata e kryeqytetit kinez më në fund ka vendosur ta hetojë këtë rast, si dhe sigurinë e shpikjes së profesorit Xang.

Në qoftë se konstatohet se mbindërtimi është i pasigurt, Xang do të duhet ta rrënojë malin dhe banesën e tij mbi tarracë./InfoKosova/

Shiko Videot:

Leave a Reply